Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pro poetu podruhé

Pro poetu podruhé

koiška Básně » o Lásce

Anotace: ´´´´´´

Schovávám za víčky přání
ta která spřádám ve dne
snad rozpustí se v mracích
do ticha oblohy hvězdné

Pak v opojení touhy věčné
v záři posledních luceren
než vylije se noční nebe
chci tančit vlahým večerem

Než bouře srdcí znenadání
oloupí lunu o její něžný svit
sny mé o sladkých citech
z plačících oblaků začnou se lít

Stečou mi údolím mezi prsty
déšť do krásných slůvek si je sváže
a kapkami z kterých se dá číst
zulíbá vroucně tvář mou i paže

A do tmy jak z kávové sedliny
už jenom tak ze zvyku
má lásko můj básníku bez viny
zas nadrobíš vůni šeříků
Publikoval(a): koiška, 13.5.2015
Přečteno (212x)
Tipy (18) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Malce, Kristička M., Psavec, donne, Martin Havlíček, Marci-Tami, gogol, slunečnice69, Květka Š., Kytka62

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 02:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti