Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Já, ty, on a On

Já, ty, on a On

Sedmnáctka Básně » o Lásce

Anotace: Taková hříčka se zájmeny...na motivy skutečných událostí.

Na sobě jenom tvoje tričko
Ležím v jeho posteli
Až do rána si s ním povídám
Zatímco myslím tradičně na Něj
A dívám se přitom na tebe
Jak si zarputile spíš
Zatímco On už na mě nemyslí
A on hraje komickou vedlejší roli
Ty jediný nejsi jenom duch
Jenže i tak mě občas strašíš

Snad se mi aspoň podařilo
Aby to tričko načichlo mou vůní
Publikoval(a): Sedmnáctka, 12.5.2015
Přečteno (151x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Šklíba, Róča1, koiška, Mirastus, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 02:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti