Zamyšlenka
Zamyšlenka
Ztrácím se v lidském hemžení,
ve víru dní,
jak lístek potopený pod hladinu...
jak starý kroužek měděný,
co pouhou cetkou,
když sleduje hru stínů...
a usmívám se potají
všem snahám,
které výš a vpřed se derou...
vychutnávám si laskání
hladiny vodní,
protože má mě celou...
Publikoval(a):
Cecilka, 12.5.2015