Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zamilovaná...

Zamilovaná...

Chci ti říct jen pár vět
Chci tě konečně u sebe mět.
Jsi moje všechno můj smích
zase tě tu chci mít.
Vidím tě všude
vidím tě vedle sebe sedět.

Cítím že jsem do tebe blázen
jsem tvůj oblíbený mazel.
Já už tak na tebe těším
Až se hruzý klepu a děsím.
Už nás vidím vedle sebe ležet
štěstím tu sedím a radosti brečím.

Rádá tě nemám
spíš miluji tě a radostí mávám.
Stebou mám křídla letím do nebe
spíš miluji tě než sebe.
Jeja jsem tvůj popleta
konečně budu tvoje nevěsta.

Už se těším nemám slov
proto musím říct jen fakt už stop.
Jsem tak zamilovaná do tebe
hajám tu furt bez tebe.
Těším se strašně moc
posílám hubičku na dobrou noc.

Den i noc
stebou na všechno zapomenu a užíváme si krásnou moc.
Jak já jsem šílená
tak jako jsem teďkom zabouchlá a zmatená.
Zmatkem já žiju už dlouho
miláčku já mám fakt dost lásky až stoho mi řetísky praskly.

Jeja miluju jen tebe šíleně moc
už se těším jak budu vedle tebe a zhasnem svíčku na dobrou noc.
Dobrou noc miláčíku můj
jsi jenom můj tak stůj.
Miluju tě Petříku :*
Publikoval(a): Lů Ca, 11.5.2015
Přečteno (307x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 02:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti