Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

$ylvě

$ylvě

fíla Básně » Deprese

Anotace: o.O

Mám rád tichá rána
S úsvitem se minem
A víc už není pozdě
A nikdo není vinen
Jen chodící kousek temnoty
Nové lásky, nové slepoty
Znáš to sama
Šťastni do konce věků
Nachvíli hodím přes slunce deku
Snad pak pochopím proč tonu ve tmě
Co je vně
I ve mně
Publikoval(a): fíla, 11.5.2015
Přečteno (129x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti