Myslím na tebe
Myslím na tebe
Sem a tam
tě po boku mám.
Seš můj poklad jsi moje vše
miluju tě nadevše.
Ať jsme zase spolu
strášně moc tě miluju.
Jsem do tebe blázen a ty to víš
a strašně moc tě chcu u sebe mít.
Myslím stále na tebe
stebou lítám až do nebe.
Jsi můj život jsi moje zlatíčko
proto na dárek ti dávám malované srdíčko.
Den i noc na tebe myslívám
a též tě ve snu vydávám.
V ten moment otevřu oči
a tečou mi po tváři slzy.
Jsou to slzy štěstí
ať jsme na věky vděční.
Pišu ti každý den
a vidívám tolik jmen.
Nemužu usínat bez tebe
z tebe mám tvoje jmeno méně.
Miluju tě srašně moc
Krásně se mi vydpinkej dobrou noc
Publikoval(a):
Lů Ca, 10.5.2015