Jaro
Jaro
Anotace: Možná trochu bláznivá, ale myslím, že po důsledném zamyšlení by se někteří z nás mohli zvednout ze židle, vypnout veškeré zbytečnosti (facebook, skype..) a jít se přesvědčit, že venku je to mnohem, mnohem zajímavější a... zkrátka lepší. :)
První pozdrav jara
psán ve verších
všech zpěvných ptáků
na zelených listech.
Všechno je svěže čisté,
otevřené našemu zraku
proč zavíráme okna, když prší
vždyť ta voda nám kdysi hrála.
Bubnovala na naše těla
v tom chladu svázáni
zrychlil se náš tep
a my věděli, že
jsme v tu chvíli blíže,
že na nás už nepadá led
my jsme k tomu přece vázáni,
jedině tak je píseň celá.
Publikoval(a):
Cygnus, 10.5.2015