První bezy
První bezy
Anotace: Malá kytička všem maminkám k jejich dnešnímu svátku
První bezy z Pořežína
bílé modré fialové
položím do tvého klína
vykvetou nám zase nové
vykvetou nám nové zase
láskyplné skutky činy
rozkvete nám v plné kráse
naše cesta vysočiny
Publikoval(a):
podnebný, 10.5.2015