Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Upírka

Upírka

Dnes se ke mně připlížila,
stejně rychle jako střela,
jedna děva zvláštních mravů,
připravená na popravu.

Oči temné jako noc,
od krve je celá moc.
Vlasy černé, kůže bílá,
myslím že mi něco skrývá.

Hladově se na mě tváří,
úsměv přes obličej září,
kráčí ke mně blíž a blíž,
nepomáhá na ni kříž.

Laskavě mě objala,
polibky věnovala.
Na krk se mi dostala,
smrt se ihned přidala.

Vycenila zuby bílé,
a pak přišla moje chvíle.
Krev mi z těla rychle saje,
smrt se tomu jenom směje.
Publikoval(a): davidziak, 10.5.2015
Přečteno (749x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kiwi-Alone

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 21:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti