Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jarní noc

Jarní noc

Jarní noc

Noc voní šeříkem.
Je chladná.Na černém
sametu hvězdy se lesknou.
Měsíc pluje oblohou temnou.

Vnímá vůni šeříkovou.
Chlad cítím na pažích.
Není kdo by je objal
a zahřál.

Noc chladná s vůní
šeříků.Je omamná.
Kéž by se láska na
mě usmála.Jenže ona
ne.Úsměv rozdává
jinde.

No nic.Svetřík si
oblékám.Už necítím
chlad.Jen tu vůni s
šeříků vnímám.Zářící
hvězdičky a měsíc,co
klidně pluje po obloze.

Jdu spát.Usínám a vůni
šeříkovou si pod polštář
dám.Jestli hvězda bude
padat tak si budu tajně
přát....

A kdo ví. Třeba se přání
vyplní.Nebo ne a tak mi
aspoň vzpomínka na voňavou
noc zůstane.
Publikoval(a): slunečnice69, 9.5.2015
Přečteno (53x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Mirastus, koiška

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti