Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Příběh řeky

Příběh řeky

podnebný Básně » Svátky (vánoční, novorční, velikonoční)

Anotace: K 70. narozeninám Dne vítězství nad fašismem a života bez válek

V krůpějích rosy, lehounce na zem vklouzla,
pramenem průzračným dosud se celá chvěje,
omšelý balvan tříští ji, plnou kouzla,
bělostný závoj nese ji přes peřeje.

Života příběh, sedmdesát zátočin a kaskád
pod lesy na loukách, zpěvy dítek, úsměv ženin,
s přáteli těší se, s dětmi se laská
k oslavě míru, k pozdravu narozenin.
Publikoval(a): podnebný, 9.5.2015
Přečteno (311x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, donne

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti