Dobře,tvoje volba
Dobře,tvoje volba
šrámy na duši
v ruce kuši
zemřít? pro tebe trest malý
jen vzpomeň si,jak jsme se spolu smály
to už pro tebe neznamená nic?
dobře,jak si přeješ..raději se s jinými směješ
až si uvědomíš co si ztratil
nechci,aby ses ke mě vrátil..
Publikoval(a):
MaajaaMc, 8.5.2015