Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rozkvetlé jabloně

Rozkvetlé jabloně

Rozkvetlé jabloně

Jabloně v sadech odkvétají.
Bílé lístečky do trávy padají.
Vzduchem voní něžná vůně to
od květů jabloně.

Usedám pod ní pozoruji
oblohu na které bílí
beránci plují.Sluníčko
příjemně hřeje.Na trávě
vidím sluníčko sedmitečné.

Nastavím dlaň beruška
leze dál.Sluníčko
sedmitečné kam poletíš
z dlaně mé?

Do nebíčka kde je ráj
nebo do peklíčka kde
je žár.

Beruška usedla na jabloňový
květ.Sedíme spolu v té
rozkvetlé nádheře.
Na krátkou chvíli se zasním.
Vím ,že mi to pro tento
den ke štěstí musí stačit.
Publikoval(a): slunečnice69, 8.5.2015
Přečteno (70x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Mirastus, koiška, děda včela

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti