Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kamarádi

Kamarádi

Tečou mi slzy po tváři
všechno se mi už zase nedaří.
Vidím tě tu všude
cítím co snámi bude.
Konec všeho krásného
utrpení taky tak marného.

Osud nás rozdělil
za jinačí ho mi tě vyměnil.
Promiň za všechno musím jít
takhle se to fakt nedá žít.
Chybíš mi stále
celej svět mi přidapá jako malé.

Ublížila jsem ti moc
já už mám všeho dost.
Brečím a mám křeče
chce se mi zase tajně brečet.
Vidím tě samoutného v pokoji
brečím jen jak tě vidím
do tmy zase křičím.

Neříkám že jsem tě nemilovala
ale bude to tak lepší vše jsem odvolala.
Jsme pouhý kamarádi
co se mají taky rádi.
Jsi šťastný to je to hlavní
a osud mi říká "Tak si rychle pohni".

Křižovatka života
ta mě zachvilku zamotá.
Už je den kdy jsem zapoměla
ale vzpomíňky jsem v bezpečí zachovala.
Jsem šťastně zadaná
Milujem se tak to dopadá.

Mám tě ráda :*
Publikoval(a): Lů Ca, 7.5.2015
Přečteno (155x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti