Tvář v šeříku skrytá.
Tvář v šeříku skrytá.
Tvář v šeříku skrytá
Travičko rosená,
šeříku voňavý
sluníčko už vychází.
Srdíčko bolest má.
Lásko,lásko proč se
mi vyhýbáš.
Polibek jak motýl uletěl.
Pohlazení jak něžný vánek
do oblak se vytratilo.
Vášeň pomalu uhasíná
jak oheň dohořívá.
Noc plná hvězdiček.
Jen měsíc se usmívá.
Mé srdce tluče v taktu
smutném.Mou duši tíseň
svírá.
Noc bezesná.Už svítá.
Mé oči se lesknou.
V zrcadle je tvář,
co se na mě smutně
dívá.
Sluníčko vyšlo,
šeříky voní.
Svou tvář do šeříků
nádherných skryji.
Vůní jsem zahlcená
bolest srdce už nevnímám.
Publikoval(a):
slunečnice69, 7.5.2015