Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Krví zbrocené šaty

Krví zbrocené šaty

Phoeniyx Básně » Smutné

Anotace: Někdy láska skončí jedině smrtí.

Okolo vany svíčky hoří,
na tváři slzy a strach..

Žiletku připraví,
pomalu se položí.

Po tepnách přejíždí,
a vzpomínky do mysli naskakují..


Pro lásku svůj boj a trápení ukončí,
mladá duše na onen svět odchází..

V nejhezčích šatech umírá.

Nikdo ji už nezastaví,
žádný princ ani anděl tu není..

Teď viník stojí před rakví,
smutek a bolest jeho srdce cítí..

Doufá že je to jen sen..

Cítí zvláštní pocit u srdce..
Po ztrátě láska zasahuje..

Na mostě teď stojí sto metrů nad smrtí,
a kříčí omlouvám se miluji tě..

už je pozdě..

Poslední krok.. Žádá je odpuštění..

Kterého není..

Zbyl jen smutek a žal..

A krví zbrocené šaty..
Publikoval(a): Phoeniyx, 31.8.2010
Přečteno (377x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 11:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti