Mamince k 10.5
Mamince k 10.5
Anotace: Jen taková krátká
Kytičku na louce
pro maminku utrhni,
dnes je její velký den,
náladu ji pozvedni.
Popřej štěstí, zdraví,
že máš jí moc rád.
To je ten největší dárek,
co můžeš jí dát.
Publikoval(a):
mys, 6.5.2015