Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Motýli pouť

Motýli pouť

Na louce motýl krásný,
poletuje mezi květy.
Hledá ten nejvíc vzácný,
s kterým bude spjatý.
Touží po oáze klidu,
kde spočítat si může,
nesmí tam být ani vidu,
po trní spanilé růže.
Na výběr spousty květů má,
každá k sobě čichnout dá.
Všechny skrýváj urputnou sílu,
kterou slunce jím dává.
lákají ke svému divu,
motýl však dál křídly mává.
Putuje rozlehlou krajinou,
míjí se se svými druhy.
Stále cestuje za jinou,
prohledat další luhy.
Až pouť svou u nás zakončí,
na tvé okno se posadí.
svůj tanec lásky ti zatančí,
a na tvou krásu vsadí.
Publikoval(a): xxmracekxx, 6.5.2015
Přečteno (437x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 17:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti