Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ty

Ty

podnebný Básně » o Lásce

Anotace: O nás dvou už Goethe psal...

Se mnou býváš často i když nejsi se mnou,
z blízké dálky měkce se mnou rozmlouváš.
Bílý úsměv září nocí modrotemnou
jak malá hvězda, co svítí na kraj náš.

Tichem světel, stínů jdeme mlčky spolu,
loukou, na níž vzplály nejkrásnější rty.
Kdosi plaše hraje na violu
píseň lásky šťastnou jako já a ty.
Publikoval(a): podnebný, 6.5.2015
Přečteno (339x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 20:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti