Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Procházka

Procházka

vítr z jihu
přinesl dneska bouři
na křídlech jarních čápů
jabloňové svíce
planou
tiše v zahradních chrámech
a celebrují ranní vigilie
dýchám slunce
a vodu a zem
kolo roku se otáčí
a v náručí pampelišek
dneska jen-
j s e m
Publikoval(a): glacier, 5.5.2015
Přečteno (48x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Kytka62, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 20:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti