Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zhasínám

Zhasínám

Už by dávno bylo léto
kdyby se kočičí sny neplazily pod okny
v toužebném rozechvění
bych jako čaj pila tvůj dech.

Můj útulek voní anýzem a dřevem
dlouhé minuty se sápou po stěnách
hrozí nám sblížením
není tu bezpečno

jsou to naše prašné končiny
plné kradmých doteků.

Ale já už tě dávno držím za ruku
a dívám se jak tvá dlaň
svírá pravý úhel s mým obočím
ještě napjatou chvíli

prodýchám
než zavřu oči a
a zhasnu zvědavou oblohu...
Publikoval(a): Lugilla, 4.5.2015
Přečteno (273x)
Tipy (16) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, GabrielleT., vanovaso, Psavec, podnebný, gogol, Martin Havlíček, donne, Mirastus, Krokyno

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 02:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti