O štěstí
O štěstí
Anotace: aneb sdílení ve dvou
Chci šťastná být! V tom není sobectví,
vždyť z lásky mojí upřímně se těšíš,
já z radosti tvojí zas, a jako za dětství
teď s milým smíchem marné smutky řešíš.
Chci být i hodná, zdravá, usměvavá,
hle, ruka moje čistou cestu klestí,
již slunce z mraků do nových dnů vstává,
chci šťastná být, být šťastna pro tvé štěstí.
Publikoval(a):
podnebný, 4.5.2015