Přítel hvězd
Přítel hvězd
Anotace: Celý svět i vesmír jsou v pohybu a přesto stále stejné
Mít nohy v blátě
a celou noc se dívat
na pohyby hvězd
a svoje myšlenky
i svoje city
spojovat navždy
s jejich neměnností
s neměnnou pevností
Publikoval(a):
podnebný, 3.5.2015