Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
V královstvích kde princezny spí
růžemi v osudu bez lásky zakleté
tam se nám pohádkou naděje skví
pro dětskou duši co pro nás z nás ční
i princ přijde...z osrdí stěny
závrati zbaví, tou bolestí oseté.
3.5.2015 0:03 | gogol