Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Větvička z jabloně

Větvička z jabloně

podnebný Básně » o Přírodě

Anotace: Malý kousek přírody, ale potěší

Zlatavá ve vlasech
Castelli Romani
smála se za oknem
ve sklínce před námi

Nesouc ji v náručí
oči jen mhouřila
zlatavá ve vlasech
růžová má milá

Koberce svítily
zeleně červeně
nesl jsem v náručí
větvičku z jabloně
Publikoval(a): podnebný, 2.5.2015
Přečteno (187x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: vanovaso, Mirastus, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti