STŘELEC.
STŘELEC.
Anotace: Smolař i car,přímočarý,chtivý.Není život mstivý.
,,....horkost se mi žene do tváří
pohled v bojiště
je utrpení válečníků
co jej odráží
Nemám v úmyslu na něj vstoupit
ani vítězství lacině si koupit
Pozoruješ moje chyby
neuznáváš žádné kdyby
Jsem ledová víla
zničující je moje síla
Aťsi zaplatím za to nejkrutější daň
Nebudu válčit
nevytasím zbraň
Snad jsem milník Tvojí cesty
se schopností zmírnit resty
Než abychom sešli na scestí
vyprovodím Tě s úctou křehkostí
Pokora nechtˇ je mi předností....,,
Publikoval(a):
Lavander, 1.5.2015