Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Necestou i alejemi

Necestou i alejemi

děda včela Básně » o Lásce

Anotace: Jen tak ... máj ... lásky čas...

Ke své dívce pospícháš
jak dravé řeky vodopád,
srdce ti buší, špatně usínáš,
čas dlouhý je, nemá spád.

Den krásný je a slunce svítí,
jdeš k dívce své pln úzkosti,
oči tvé jasné jsou a třpytí,
už abys byl v její blízkosti.

Pospícháš necestou i alejemi,
k vašemu místu na stráni,
dívka tě čeká s obavami,
ty srdce své jí vložíš do dlaní.
Publikoval(a): děda včela, 1.5.2015
Přečteno (232x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, podnebný, Psavec, Krokyno, Kytka62, Martin Havlíček, koiška, Květka Š., donne, gogol

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 02:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti