Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

''Legrace''

''Legrace''

Jennyforever Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Mezi lží a pravdou je tuze malá mez, Dnes říká se pravda, zítra to je lež.

Bez strun kytara těžko zní,
Bez jiskry oheň nevzplane,
Proto se snadno o tobě sní,
Vím, že bez tebe srdce nevstane.

Každé ráno s tebou zvládám,
Každé ráno s myšlenkou vstávám,
Že jednou sevřeš mě v náručí,
No ale nikdo nám za to neručí.

Proto bojím se,
Sny tak křehký jsou,
Jednou se po nich slehne zem,
A jiný do svých náručí zvou.

Proto ti taky věřím,
Se vším se ti svěřím,
Dám ti i srdce budeš-li chtít,
Proto, ale já chci to tvoje mít.

Mezi lží a pravdou je tuze malá mez,
Dnes říká se pravda, zítra to je lež,
proto pochyby tu jsou,
a rozléhají se tichou tmou.
Jako v dálce ozvěny,
Odrážejí se od stěny,
K myšlenkám mým se stále vrací,
A šeptají „co je to za legraci?“
Publikoval(a): Jennyforever, 30.4.2015
Přečteno (224x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti