Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Čarodějnice

Čarodějnice

Čarodějnice

Rej čarodějnic se slét
oheň vzplál a v něm
zanikl zoufalí pláč.

Ten kdo bylinky má
rád a ví jak s nimi
nakládat.Nemusí být
hned čaroděj.Je spíš
dobroděj.

Vždyť byliny léčivou
sílu mají.Těm kdo
chtějí pomáhají.

Tak proč hned hranici
stavět.

Bylina je z přírody
lék.Má sílu země a
slunce.Ty,co vědí
jak s ní zacházet
je dobré si předcházet.
A ne je na hranici
doprovázet.

Raději si nad ohněm
buřta upeč.Jestli máš
dost kuráže tak ho
přeskoč.Na čarodejnice
zapomeń a oheň vodou
včas zalej.
Publikoval(a): slunečnice69, 30.4.2015
Přečteno (44x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, gogol, děda včela, Kněžka

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti