Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Číše plná žalu.

Číše plná žalu.

Číše plná žalu

Číše je po okraj
plná smutku.
Nádech a výdech.
Hladina číše se
zachvěje,jako duše
co je bez naděje.

Přetéká číše žalem.
Přes okraj hrne se
dál a dál.Topím se
v něm.Oči zalité
slzami mám.

I když tempa dělám,
tak pocit bezmoci
stále mám.Číši rozbiji
a přesto ve smutku dál
žiji.

O střepy jsem se poranila.
Krev kape z rány,bolí.
Oči jsou uplakaný.

Číše,střepy,žal.
Z rány krev kape
dál.Není kdo by
ji obvázal.

Ránu omyji vodou.
Střepy zametám.
Co, s žalem dělat
mám?Snad utopit ho
v pláči mám.

Nádech a výdech
duše se chvěje.
Z rány kape krev
beznaděje.
Publikoval(a): slunečnice69, 29.4.2015
Přečteno (132x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, gogol

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti