Kontrasty
Kontrasty
Anotace: Spíš o sobě, než o lidech. Asi bych se měl nechat spálit spolu s čarodějnicemi
Stálý ve své nestálosti
věrný ve své nevěře
nejsem víc a přece dosti
ledovec jenž mrazem vře
Hříšný ve své bezhříšnosti
silný z nedostatku sil
usměvavý hněvem zlostí
umírám abych dále žil
Publikoval(a):
podnebný, 29.4.2015