Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jediná

Jediná

podnebný Básně » o Lásce

Anotace: O lásce, která přežila téměř čtyři desetiletí a pořád trvá

Kolik žen se usmálo očima
kolik rádo líbalo
kolik slíbilo a splnilo
kolik odmítlo

Tolik žen váhalo
v ostychu se rozmýšlelo
a přece kolik
rádo se sladce vzdalo

Jen jedna jediná
jedinečná
nebrání se sama přijde
neostýchá se mlčenlivá

nerozmýšlí se
ani neváhá
nakonec spočineš měkce
v jejím věčném náručí
Publikoval(a): podnebný, 28.4.2015
Přečteno (337x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kněžka

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 01:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti