Proč noci
Proč noci
Anotace: Stručné vysvětlení, proč většinu intimních radovánek prožíváme až po setmění
Štafetou generací
předány
z pravěků minulosti
automatismy předků
běžných pohybů
nenaučených nenacvičených
odbočení je marné
jenom nastoupíš
vše probíhá samo
bezděčně
jako film jako metro
jako řeka
a potom noci
vždy patřily
milencům
pro nevidění
Publikoval(a):
podnebný, 27.4.2015