Díky Adélko
Díky Adélko
Anotace: Strážní andělé nežijí jenom v pohádkách....
Život, štěstí, láska, vděk.
Mám štěstí, lásku, požehnaný věk.
Díky Adélko....
Jsem nevděčný za to, co mám
a čeho bylo my tu přáno?
Snad, možná trochu ne,
či možná, někdy ano.
Však dál si říkám.
Díky Adélko....
Mám, co mám a je to málo?
Proč tak smýšlím,
co se stalo.
Přesto ale - díky Adélko...
Nevážím si, že mě chráníš,
před útrapy, chamtivostí,
zlobou davu.
Snad nevděčný jsem asi.
Ač stár a šediv
s padajícími vlasy,
dále často opakuji.
Díky Adélko....
Chráníš duši moji v spánku,
když tělo klesne pro únavu.
Jsi mé světlo v davu.
Díky Adélko....
Jsi můj anděl strážný,
jenž se dnem i nocí stará,
aby uchránil mne před úklady,
které osud na má bedra vkládá.
Díky Adélko....
Někdy v polospánku,
když Únava ta snová paní,
zlehka uzamkne má víčka.
Cítím dotek křídel něžných,
jak pohladí má víčka.
A proto - díky Adélko....
Jsi můj anděl strážný,
moje světélko.
Díky anděli.....moje Adélko.
Publikoval(a):
Taren, 26.4.2015