Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Cizinka

Cizinka

podnebný Básně » ?nezařazené?

Anotace: Malé rýpnutí do plastické chirurgie

Vůně tvých vlasů
není tvá
celá jsi utkána
z cizích vůní

v době plastik
a transplantací
mnohé není tvé
a v pokrytectví

mizí i to
co mohlo by býti tvé
svoboda slova
pravda řeči

radost písně
teplo tvých dlaní
Publikoval(a): podnebný, 26.4.2015
Přečteno (95x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, donne, Mirastus, Kněžka

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 02:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti