Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vrány v hlavě

Vrány v hlavě

koiška Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Sonet AABB CCDD EE FF GG..na zadaná slova..pozdrav, okolí, vzpomínka, vlas směr.

Věčným smutkem bolavých rán
proletí hejno černých vran
v myšlenkách stále mění svůj směr
chtěly by uletět do jiných sfér

Když řekl jsi že láska láme skály
ty vrány mi vlasy zacuchaly
vzlétly a jejich stíny věrné
v mžiku noc udělaly ze dne

Zanechal pramálo vzpomínek
vyhaslý po lásce plamínek

Duši mou vždy hořkostí zaplaví
tvé mámivé přesladké pozdravy

Bolest co zbyla v srdečním okolí
s každým nádechem pekelně zabolí
Publikoval(a): koiška, 26.4.2015
Přečteno (166x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GabrielleT., donne, slunečnice69, Kytka62, Psavec, Kněžka, gogol, vanovaso, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 21:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti