Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Naplňení

Naplňení

Válec Básně » ?nezařazené?

Anotace: Takova velka prazdnota

Vyleju džbán s tvými slzami do zachodu
A pospíchám s ním zase k tobě
Ta první kapka tak krasne zazvoní
Připadám si jako On
A ta kapka tvá tvář

Teď už tu zvoním na poplach
Že není konce mého dna
Že se tě nikdy zcela nenasytím
A kdyby ano
Půjdu a vyleju se
Publikoval(a): Válec, 25.4.2015
Přečteno (48x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Kněžka

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti