Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Květinová hvězda

Květinová hvězda

Květinová hvězda

Květinová hvězda září
Jaro kreslí v našich tvářích

Paprsky jsou malá kopí
která nikdo neuchopí

Kdo se topí ve svém hoři
toho už dnes neumoří

S hvězdou touto přichází
naděje vždy v nesnázi

Bez okolků říká hvězda
že je do všech směrů otevřená
A komu se trochu nezdá
předpověď má nová hvězdná
ať se v tom sám klidně vyzná

Proč svítí dnes v květináči
žlutý květ co jasně září

a přináší jara pozdrav
všem co chtějí štěstí poznat
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 25.4.2015
Přečteno (426x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: a1ička, Kněžka, děda včela, koiška, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 02:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti