Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zlatý déšť

Zlatý déšť

podnebný Básně » ?nezařazené?

Anotace: Krátké zamyšlení o kvítí v přírodě a slunci v duši

Danae
ani železná věž
nezabránila
paprskům slunce

vždy krása vábí
nediv se
motýlům usedajícím
na křehkost květin

záře tvých očí
zlatě svítí
na pozdrav
příchozím

Danae na jaře rozkvětá
zlatý déšť
forsythie
novou a novou ságou
Publikoval(a): podnebný, 25.4.2015
Přečteno (136x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Lugilla, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 02:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti