Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Křížovka

Křížovka

podnebný Básně » o Životě

Anotace: O tom, jak si zkrátit dlouhou chvíli, když je venku ošklivo

Hledání a nalézání
správného slova
výrazu pojmu názvu
s ponecháním prázdných čtverečků

pro smutek z nalezení
toho co správné není
a znova a znova
kupředu nikdy zpět

do vyřešení křížem krážem
tajenky jež zaplňuje svět
jeho rovnoběžky a poledníky

v zapadlém koutě
východních Čech
luštíme glóbus
pro radost všech
Publikoval(a): podnebný, 23.4.2015
Přečteno (132x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, děda včela

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 16:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti