Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vymetání

Vymetání

koiška Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Sonet lentininovský na zadaná slova: pozdrav, okolí, vzpomínka, vlas a směr.

Na šedivém vlasu pošlu svůj žal
vzpomínky nechám u dveří stát
zahodím prstýnek co jsi mi dal
tys nechtěl mě nikdy milovat

Pozdravy které mi posíláš ze světa
se směrem do srdce a jeho okolí
planou nadějí co vyrůstá po léta
jak hnisavá rána po trnu probolí

Tu podlost ti nikdo neodpáře
stále přemýšlím nad odplatou
už navždy máš titul sukničkáře

Já smutek si vlisuji do herbáře
jak květinu prudce jedovatou
v podobě tvojí proradné tváře
Publikoval(a): koiška, 22.4.2015
Přečteno (110x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, Kněžka, děda včela, Kytka62, gogol, Martin Havlíček, Mirastus, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 21:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti