Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V zajetí myšlenek

V zajetí myšlenek

V zajetí myšlenek

Myšlenky se toulají
v dáli a najednou se
vrátí zpátky do mé
hlavy.Pevně mě svírají
a trápí.

Jsou bílé jak sníh.
Jiné černé až duše
strachy zbledne.

Přijdou,odejdou.
Jak se jim chce.
Volně si plují v
mysli mé.Jsou svobodné.

Přála bych si být
volná a strachem
nespoutaná.Tak jako
ony.

Jenže duše má už
dost zlého poznala.
Bojí se dýchat strachy.
Myšlenky bílé jak sníh
ztrácejí se v temnotách
černých.
Publikoval(a): slunečnice69, 22.4.2015
Přečteno (200x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, děda včela, koiška, gogol

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti