PELIKÁN ZE ZÁMOŘÍ.
PELIKÁN ZE ZÁMOŘÍ.
Anotace: Zámožný pelikán co strhl mne jak hurikán.
,,...přenesena do neúprosné reality
ze světa snové mentality
takové jsou střety brutality
Vítězství protějšek si osedlal
smutku samotě se
-neozval-
Zaslepen vlastní pýchou
nemohl si povšimnout,
že otřásl mi míchou
Zkrachovalý přenos informací,
které krvácely mimo srdce
tedˇ se nám bude žít trpce...,,
Publikoval(a):
Lavander, 21.4.2015