Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Loď,co vplula v zapomění
odneslo moře daleko.
Se svítáním připlouvá
k břehu bárka a s ní
snění v nádechu života
šťastného.
22.4.2015 11:43 | slunečnice69
Moře jak nálada stejně se mění
o útes v příboji vlny se pění
při lehkém vánku kolébá lehce
loď, která s úplňkem v odlivu nechce
vracet se k pláži...jen plout k zapomnění.
21.4.2015 20:28 | gogol