Hra poznání
Hra poznání
Anotace: Občas se zříkáme vlastního ega. Stejně jako kulisy na jevišti mohou být skutečné a virtuální, i náš život může být pravdivý nebo hraný, někdy dokonce falešně
Jsou takové hry
hry života hry lásky
které nemají být hrami
a přece je všichni hrají
mnozí se naučí
svou roli bez přeřeknutí
někteří s nápovědou
někteří vůbec ne
jsou herci od narození
němohrou
procházejí světem
a přec dojdou
na konci hry
jako všichni
do zákulisí
kde hra není hrou
Publikoval(a):
podnebný, 21.4.2015