Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Údiv

Údiv

podnebný Básně » o Životě

Anotace: Když chybí upřímnost, tak člověk nechápe...

Bezpečně víš
sám jsi se přesvědčil
stál u toho
viděl, slyšel

a co víc
znal i příčiny
okolnosti

hluboce poznal
pronikl jsi do nitra děje
a přece jsou kolem
snad nevědomí či nevěřící

snad jinak utváření, něčím narušení
kteří mluví jinak
a kterým všechno vysvětlování
je marné
Publikoval(a): podnebný, 20.4.2015
Přečteno (118x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 02:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti