Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zpívajícím ženám

Zpívajícím ženám

podnebný Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Poděkování za jejich koníček i životní náplň, která nám pomáhá utužovat vzájemné vztahy

Váš hlas je radostný i velebný
a hrdlo zpívající ženy
hudební nástroj nevšední,
nade vše drahocenný.

Každý tenhle nástroj může
vykouzlit svým zpěvem píseň
dojemnou jak hezká růže,
co zažene smutek, tíseň.

Všichni, co ji poslouchají,
odmění vás úsměvem,
rádi si ji zabroukají,
milují vás i svou zem.

Kde žena zpívá, dobrý člověk žije,
tam jeho život je samá melodie.
Kde žena zpívá malým dětem,
tam zdobí život nejkrásnějším květem.

Proto vám všem patří naše díky,
ať vydrží vám dlouho zpěvné rtíky,
ať znějí tóny nádherné i veselé
na kúru v našem kostele.
Publikoval(a): podnebný, 19.4.2015
Přečteno (191x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, koiška, děda včela, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 10:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti