Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ty chvíle,bez tebe

Ty chvíle,bez tebe

Lů Ca Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Bez tebe nemá cenu žít..

Věděla jsem,že se to stane
ale spolu hodně vzpomínek máme.
vím už jedno bez tebe tu nechci žít
bez tebe už můj svět nemá kam jít.

Moc mě to bolí,když jsem bez tebe
protože můj život bez tebe nikam nevede.
Nechala jsem tě odejít
a proto tě znovu nemůžu mít.

Chcu být stebou napořád
jen ty mě umíš,tak moc rozesmát.
Všechny ty vzpomínky mě vedou k šílenství
a kvuly tomu mám asi prokletí.
Prosím buď tu semnou
bez tebe mě chvílemi zavřou.

Už neudělám tu chybu,jako před tím
protože furt každý večer o tobě sním.
Pamatuješ?jak jsme se obíjmali a přitom,se na sebe smály.
Hodně moc mi to chybí,ty chvíle s tebou
pořád si to vyčítám,nevím co je semnou.

Ale řesím jen to,že už jsme zase spolu
a proto musíme,někdy jít na kolu.
Každý den na tebe myslím
až tě zase za ruku chytím.
Dneska jdeme spolu ven
a zase obnovím vzpomínky stebou jen.

Miluji tě,strašně moc
už ať jsme spolu den i noc.
Jsi můj miláček,jsi můj král
ty vždy mě rozesměješ a za ruku vzal.
Miluji tě peti :*
Publikoval(a): Lů Ca, 18.4.2015
Přečteno (1271x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: slunečnice69

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 20:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti