Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rozvody u zvířátek 2

Rozvody u zvířátek 2

Psavec Básně » o Přírodě

Anotace: Další rozvodové choutky.

Také koza rozvod žádá,
beránka má tuze ráda,
neb ten její kozel starý,
k lásce nemá dosti páry.


...

Lasička chce další změnu,
život s tchořem nemá cenu,
jenom škodu napáchá,
navíc děsně zapáchá.


...

Rak už ženu nemiluje,
škebli se teď obdivuje,
chtěl by ji mít za svou paní,
ta se jeho choutkám brání.


...

Prchá bahnem hrošík malý,
prý mu hrátky sílu vzaly,
hrošice chce stále více,
tak se ukryl u slonice.


...

Rozvod ara vyžaduje,
prý se dlouho nemiluje,
marně svoji ženu láká,
jiného chce ona ptáka.
Publikoval(a): Psavec, 18.4.2015
Přečteno (97x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, koiška, Kněžka, Mirastus

Spodek

Stránka generována 13.11.2024 03:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti