Starou branou
Starou branou
Anotace: Něco málo o charakteru lidí
Ohnutým hřbetem
vycpaná veverka
Tizián v muzeu
nezapomeň pozdravit
přece víš u vrbiček
znovu a znovu chápej to
a chápej se klik
nakonec dojdeš
vysokých poct
se zkřivenou páteří
nesklopenou hlavou
zeď neprorazíš
a přece jenom
takové potřebujem
umírají s rozbitou hlavou
aby jednou
příští lidé prošli
rovní přímí
zbořenou
starou branou
Publikoval(a):
podnebný, 17.4.2015